8 Haziran 2016 Çarşamba

Bu videoyu Türk medyasında göremezsiniz



ŞEYTANIN VAADİNİ DOĞRULAYANLAR. İNSAN VE MÜSLÜMAN KILIĞINA GİREBİLİR....
********************************************
İŞTE BU VİDEONUN T.C.DEVLETİ TARAFINDAN ENGELLENMESİ ŞUNU İŞARET ETMEKTEDİR.
T.C.DEVLETİ VATANDAŞLARINI BÖYLE İSDEDİĞİ DOĞRULTUDA MANKURTLAŞTIRIYOR.
Buyrun Engelleme Nedeni?
Halbuki bu vidolar YouTube de Mevcut.
Bu duzenbazlar bu halkın vakalari alakandiramadiklarini bildiklerinden
Vakalari alakalandirici aciklamalar yapan videoları kaldiriyor.DIKKAT.!
Bak bu sahip çıktığınız T.c devleti sizin bilgilenmenizi istemediğinden youtebeden kaldırıyor videoyu
********************************************************************
DEMOKRASİ KÜFÜR NİZAMIDIR
ONU ALMAK, TATBİK ETMEK VE ONA DAVET ETMEK HARAMDIR
"Ey iman edenler ! Allah'a itaat edin. Resule ve sizden olan emir (yönetim) sahiplerine de itaat edin. Eğer bir hususta anlaşmazlığa düşerseniz, onu Allah'a ve Resul'e götürün. Allah'a ve Ahiret'e iman ediyorsanız, bu hem hayırlı hem de netice bakımından daha iyidir. • Sana indirilene ve senden önce indirilene inandıklarını ileri sürenleri görmedin mi? Zira tağutla (Allah'ın şeriatı dışındaki hükümlerle) muhakeme olmak istiyorlar. Halbuki onu inkâr etmeleriyle emr olunmuşlardı. şeytan ise onları büsbütün saptırmak istiyor. • Onlara; Allah'ın indirdiğine ve Resul'e (yani İslâm şeriatı'na) gelin, denildiği zaman münafıkların senden iyice uzaklaştıklarını görürsün. • (Nisa : 59,60,61)
islamdevleti.info/kitaplar/demokrasi/index.htm
************************************
Şahsiyeti tedavi edilmesi gereken kişiler...
İlişkilendirme anında insanın bilgileri ve vakıayı ölçmede
kullandığı kaide veya kaideler nefsiyetin ve akliyetin oluşumunda yani belirli bir şahsiyetin oluşumunda en büyük etkendirler.Akliyetin oluşumunda kullanılan kaide ve kaideler, nefsiyetin oluşumunda kullanılan kaide veya kaidelerle aynı olmazsa insanda bulunan akliyet ve nefsiyet birbirinden farklı olur. Çünkü o zaman insan, eğilimlerini iç dünyasında var olan kaide veya kaidelere göre ölçer. Yönelticilerini akliyeti oluşturan mefhumların dışındaki mefhumlara bağlar. Bu durumda ise fikirleri ile eğilimleri başka başka, birbirine zıt, farklı olur. Böylece seçkin olmayan bir şahsiyete sahip olur. Çünkü kelimeleri ve cümleleri anlayışı, vakıayı idraki, eşyaya olan meylinden farklı bir şekilde meydana gelir.
Bu nedenle şahsiyetin tedavi edilebilmesi ve seçkin bir şahsiyetin oluşturulabilmesi, ancak insanın akliyeti ve nefsiyeti için aynı anda ancak tek bir kaidenin bulunması ile gerçekleşir. Yani bağlantı kurma esnasında bilgileri ve vakıayı değerlendirmede kullanılan kaidenin, yönelticilerle mefhumlar arasındaki sentezin sağlanmasında da aynen kullanılmasıyla tek kaide ve tek ölçü üzere seçkin bir şahsiyet oluşur.

https://vimeo.com/153695185

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder